Банкетне меню Банкет Хол Балалайка

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ

Риба фарширована по старовинному єврейському рецепту – 100г
Мова заливний – 50г / 100г
Холодець м’ясний – 200г
Ковбаса домашня з гірчицею 50г / 25г
Буженина з хріном – 50г / 25г
Ніжний паштет з курячої печінки – 100г
Асорті з українського делікатесу (сало) – 150г / 15г / 25г
Рулет курячий з чорносливом і фісташками – 50г
Рулет курячий з в’яленими абрикосами – 50г
Рулет курячий з омлетом і зеленню – 50г
Плато з французьких королівських сирів – 120г / 40г / 30г / 10г / 2г
Форшмак класичний на крутоні – 50г / 30г
Млинці з лососем – 40г / 100г / 15г / 3
Ікра червона на волованов – 10г / 30г
Лосось заливний – 35г / 70г
Оселедець під горілочку – 80г / 70г / 30г / 20г / 20г / 20г
Закуска пікантна овочева – 200г
Гриби мариновані – 150г
Овочева гамма 260г / 50г
Соління з льоху – 390г

САЛАТИ

Салат м’ясний з перцем – 200г
Салат Грецький з сиром Фета – 250г
Салат з морепродуктами і авокадо – 200г
Салат Восторг з лососем і Філадельфією – 180г
Салат Олів’є з мовою і корнішонами – 200
Салат Олів’є з лососем – 200г
Салат “Дари Осені” – 150г
Оселедець під шубою – 300г
Салат “Пітер” з мовою і
картопляними чіпсами – 200г
Салат Виноградний рокфор – 230г
Салат-коктейль з курчам – 150г
Салат Вишуканий (балик, мова, перець, огірки) – 150г
Салат Фітнес з кедровим горіхом і грейпфрутом – 200г
Салат Цезар з курячим філе – 250г

ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ

Моцарелла з помідорами по-італійськи – 100г
Асорті Баварських ковбасок – 300г
Деруни зі шкварками – 200 / 50г
Пні з ребер – 1кг
Порося фаршироване гречкою – 1кг
Торбинки з грибами – 75г / 75г
Млинці з ікрою червоною – 80г / 15г
Шашличок з лосося – 75г
Шашличок зі свинини – 100г / 30г
Шашличок курячий з помідорами чері – 75г / 20г
Гриби в сметанному соусі в кокотнице -75г
Голубці – 200г
Перець фарширований – 200г
Тигрова креветка в коктейлем соусі – 75г / 75г
Риба в клярі – 150г / 50г
Люля-кебаб – 100г / 30г / 30г
Качка фарширована під журавлинним соусом – 1 шт

ДРУГІ СТРАВИ
З ТЕЛЯТИНИ

Стейк з телятини – 150г
Телятина фарширована вишнею – 150г / 50г / 50г
Крученики з чорносливом – 200г

ДРУГІ СТРАВИ РИБНІ

Риба в хрусткій скоринці з соусом тар-тар – 150г
Риба по-Невського – 150г
Рибне асорті гаряче – 150г / 150г
Лосось під олійно-ікорним соусом – 100г / 75г
Пальчики рибні – 150г
Стейк з сьомги – 100г
Сьомга по королівськи – 100г

ДРУГІ СТРАВИ З ПТАХА

Котлета Адіна з печерицями – 128г
Котлета по-київськи – 128г
Курка в беконі – 120г
Курячий завиток (моцарела, кабачок) – 200г
Курка – чеботурочка (шинка, сир, горіхи) – 180г
Індичка Беліссімо з моцарелою
під апельсиновим соусом – 150г / 100г / 50г
Індичка під журавлинним соусом – 100 / 50г
Куряча паличка з моцарелою і ветчіной- 150г
Ніжка фарширована – 150г
Стейки курячі – 150г

ДЕСЕРТИ / НАПОЇ

Лимонад домашній – 1000г
Компот ягідний – 1000г
Узвар – 1000г
Торт – 1000г
Фруктова вежа – 4000г

ДРУГІ СТРАВИ ЗІ СВИНИНИ

Каре свиняче – 150г
Медальйони свинячі під грибним соусом – 150г / 50г / 50г
Стейк свинячий – 150г
М’ясо по-бразильськи – 150г
М’ясо по-французьки – 150г
Свинина в прованських травах під ананасовим соусом – 150г / 50г
Свинина під соусом рокфор – 150г / 50г
Крученики по-закарпатськи – 150г / 50г

ГАРНІРИ

Капуста цвітна в сухарях – 150г
Овочі гриль – 150г
Картопля по-селянськи – 150г
Картопля гранито – 220г
Рис з овочами – 150г

Left Menu Icon